Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

27 300 Kč za měsíc

C

Úsporná

  • + zálohy na energie 6.850,-Kč/měs + DPH

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

ID nemovitosti N00978
Stav nemovitosti Bezvadný
Energetická náročnost C - Úsporná
Datum vložení před 16 dny
Plocha celková 122 m²
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 122 m²

Popis nemovitosti

Nabízíme k pronájmu nebytové prostory nacházející se v samém centru města v Divadelní ul., jedná se o prostory nacházející se v moderním domě, který každého zaujme svým zajímavým vzhledem a reprezentativním charakterem, kombinace moderní stavby a okolních historických budov zaujme každého na první pohled. Energetická třída C. Volné od 1.5.2024.
ZÁKLADNÍ ÚDAJE: Užitná plocha 122 m2, k dispozici vstupní hala (recepce), 3x kancelář, 1x jednací místnost, technická komora, 2x sociální zařízení, kuchyňka
PARKOVÁNÍ: možnost pronájmu parkovacích stání přímo v domě
POPIS: Atraktivní objekt v centru města je ideální adresou právě pro Vás. Reprezentativní kanceláře velikostně vhodné pro menší až středně velkou firmu, prostory budou předány vymalované a s položenými novými koberci v barvě dle vlastního výběru. K dispozici je vybavená kuchyňka s myčkou. Předností je centrální vytápění i ohřev vody s centrálním ovládáním radiátorů přes pokojový termostat. Součástí je kompletní interiérové osvětlení. Okna jsou vybavena vnitřními svislými látkovými žaluziemi.
VYUŽITÍ: ideálně vhodné pro společnosti pracujícím úzce s externí klientelou, jimž záleží na prezentaci své značky a svých služeb např. finanční společnosti, realitní kanceláře, advokátní kancelář, notářská kancelář, školící a poradenské firmy, firmy zabývající se výukovými programy či workshopy, jazyková škola a podobně zaměřené obory.
DOPRAVNÍ DOSTUPNOST: v nejbližším dosahu zastávka tramvaje č. 1, 2, 4, bus č. 33, 40.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Podobné nemovitosti

Zobrazit vše (75)
small left
small right
Reklama

Možná se vám bude hodit